DJ trouwfeest gezocht? Dan ben je hier bij De Trouwfeest DJ aan het juiste adres. Jullie trouwfeest moet een onvergetelijk moment worden waar jullie en jullie gasten nog lang zullen over napraten. Als Trouwfeest DJ nemen wij dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest!

DJ Trouwfeest inhuren

Ben je begonnen met de organisatie van je trouwfeest? Reserveer dan ook alvast uw DJ want een Trouwfeest DJ boeken is even belangrijk als een feestzaal of fotograaf vastleggen. De meeste gespecialiseerde DJ’s voor trouwfeesten zijn dan ook vrij snel geboekt.

Onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond!

Laat niets aan het toeval over en zeker de muziek niet. De muziek is een van de belangrijkste aspecten van een trouwfeest!.

Laat de muziek over aan Tom Cosyns.

Je kan kiezen uit onze Luxe installatie of wij kunnen uw trouwfeest verzorgen met onze luxe XXL discobar met chique uitsraling. Deze zeer exclusieve dj booth is led verlicht en samen met de led tubes en bijhorende lichtshow een echt pareltje voor trouwfeesten.

Wij maken van elk trouwfeest een onvergetelijk huwelijksfeest.

De muziek op je trouwfeest precies hoe u het wilt? Dan is De Trouwfeest Dj uit Oost Vlaanderen de huwelijks Dj die je zoekt!

Door de jaren heen hebben we ons als Dj gespecialiseerd in het draaien van bedrijfsfeesten, trouwfeesten en huwelijksfeesten.

Bij de Trouwfeest Dj krijg je een trouwfeest op maat!

Wij verzorgen alle feesten met onze installatie zowel in West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Brabant, Limburg, Vlaams Brabant, Limburg, Antwerpen …

Voor meer info of een offerte mail naar info@djtom.be of bel 0495/21 45 83.

 

dj trouwfeest

 

Trouwfeest DJ Nieuws

In het verleden ben ik ceremoniemeester van een bruidspaar geweest dat geen openingsdans wilde doen. De reden daarvan was dat de bruidegom geen affiniteit met dansen had. Dit kwam weer doordat hij onzeker was over zijn eigen danskwaliteiten. Het laatste wat hij wilde was zichzelf voor gek zetten wanneer hij centraal stond op zijn eigen feest. De tijd om op je trouwfeest om deze reden geen openingsdans te doen is gelukkig voorbij. Er zijn zoveel leuke en originele manieren om de openingsdans te beginnen. Je kunt als bruidspaar een snelcursus doen om te leren stijldansen, als je je feest wilt openen met bijvoorbeeld een klassieke quickstep of een rumba. Ook zijn er dansscholen die een bruidspaar compleet begeleiden bij de voorbereidingen van een originele persoonlijke openingsdans. Of wat dacht je van een salsadans? Ook heel erg leuk om je feest mee te beginnen. Helemaal als jullie voordat het feest geopend wordt een salsa workshop laten geven. Als de dans bij alle gasten onder controle is, start de band en voeren jullie als eerste de door jullie in het geheim geoefende uitgebreide salsadans uit, waarna jullie vervolgens de gasten uitnodigen om mee te doen op de dansvloer. Mochten jullie het nu echt niet zien zitten om te dansen, maar jullie willen wel het feest een spetterende start geven, dan kunnen jullie ook een dansgroep inhuren. Het zal een aangename verrassing voor de gasten zijn als de muziek begint te spelen en ineens een groep enthousiaste dansers binnenkomt en de sfeer opzweept naar een hoog feestniveau.

DJ trouwfeest boeken

Trouwen is helemaal terug van weggeweest!

Trouwen is helemaal terug van weggeweest en dan zo uniek mogelijk! Veel gemeente instellingen hebben de regels hoe en waar een huwelijk voltrokken mag worden versoepelt. Bijvoorbeeld in een luchtballon, bij een truckfestival of in een sauna. Het aantal huwelijken neemt weer toe, jongeren zien het huwelijk weer als hip en niet oud bollig…
Lesley-Ann Poppe gaat trouwen. De 37-jarige Lesley-Ann Poppe gaat trouwen met haar 28-jarige vriend Kevin Lebreton. Dat nieuws maakte ze zelf bekend via haar Instagrampagina. Op zondag liet Lesley-Ann Poppe aan de wereld weten dat ze ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Kevin Lebreton. Op de foto is duidelijk te zien dat er ook een professionele cameraploeg aanwezig was bij het aanzoek, wellicht krijgen we hier in de toekomst dan ook uitgebreid verslag van in een realityserie. De verloving komt er drie maanden nadat Lesley-Ann liet weten zwanger te zijn van haar vriend.

De Roze Trouwambtenaar benoemd in Leiden!

Op 25 mei jl. zijn Martijn de Wolf en Marcel van Dam en Ineke Heersterbeek benoemd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) en tot Roze Trouwambtenaar. Sinds 2001 is het in Nederland mogelijk om als paar van gelijk geslacht te trouwen. Martijn en Marcel en Ineke zijn dan ook erg trots dat zij dit nu officieel huwelijken mogen verstrekken.5 x trouwen in het buitenland Trouwen onder water, in een boeddhistisch klooster of midden in de Afrikaanse wildernis. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Feeling ging op zoek naar 5 originele huwelijksformules in alle uithoeken van de wereld.

1. Geef je ja-woord in een duikboot op Hawaii Bezorgt de film ‘Runaway Bride’ je nachtmerries? Beperk het risico dat je liefste van het altaar wegloopt en trouw in een duikboot op ca. 40 meter diepte. De reis duurt 45 minuten en twintig gasten kunnen de ceremonie bijwonen. Bloemen, een musicus en een fotograaf zijn in de prijs inbegrepen. Houd je liever voet aan wal, dan kun je opteren voor een romantisch strandhuwelijk.

2. Trouw in een boeddhistische tempel in Thailand In een boeddhistische tempel trouwen kan op het Thaise eiland Koh Samui. Na de ceremonie, die door vijf monniken wordt geleid, word je uitgenodigd om een liefdesboom te planten en vogels vrij te laten. Foto’s worden genomen op een nabijgelegen idyllisch strand waar je ook nog wordt verwend met champagne en taart

3. Ga voor een ‘Out of Africa’-huwelijk in Kenia Laat je inspireren door het huwelijksaanzoek van William aan Kate en kies voor een ‘Out of Africa’ huwelijk in het Severin Safari Camp in het Tsavo West National Park in Kenia. Hier trouw je op de top van een heuvel met prachtig uitzicht op de Afrikaanse savanne. Wil je daarna nog een weekje doorbrengen aan het strand, boek dan een kamer in de Severin Sea Lodge, gelegen aan Bamburi Beach nabij Mombasa.

4. Neem de duik van je leven op Sint Maarten Zijn jullie fervente en gecertificeerde duikers? Neem dan de duik van je leven tussen de mooiste koralen en kleurrijkste vissen van Sint Maarten. De duikuitrusting, het transport van en naar de duikplek, een fotograaf en een fles champagne zijn in het pakket inbegrepen.

5. Snel en wel bezegeld in Las Vegas, VS Snel het bootje in? Het kan in Las Vegas, de ‘marriage capital of the world’. Hier is echt alles mogelijk! Van een ceremonie in Elvis-stijl in de Viva Las Vegas Wedding Chapel tot een stijlvol huwelijk in hotel Ravella at Lake Las Vegas. Alleen jouw fantasie bepaalt de grenzen!Liefde overwint allesLouisa Janssen werd geboren als jongen, maar is inmiddels getransformeerd tot vrouw. Rosanna Janssen is ook een vrouw, maar voelt zich man. Na een relatie van bijna vijftien jaar bezegelde dit unieke stel hun liefde met een huwelijk én een documentaire.Huwelijk: Elias van den Thillart (29) en Laura Hazebroek (37)Kleuterjuf Laura en ICT’er Elias waren bezig samen een huis te kopen in Den Bosch. Maar daar komt veel bij kijken als je ongehuwd bent. ‘Dan gaan we toch trouwen?’ zei Elias. ‘Ja,’ zei Laura meteen.

 

En zo ging het.

Ze onmoetten elkaar tijdens het uitgaan in Den Bosch. Na een keer gezoend te hebben, liepen ze elkaar telkens weer tegen het lijf. Ze bleven steeds vaker bij elkaar slapen. Op een gegeven moment sliep Elias vaker bij Laura dan in zijn eigen appartement. Dus zegde hij zijn appartement op. Hij vindt Laura lief en zorgzaam, zij vindt zijn grapjes leuk. Over de meeste onderwerpen zijn ze het eens. Ze hebben weinig discussies. Ze trouwden op 14 november 2014 in het stadhuis van Den Bosch. Alle kleuters uit de klas die Laura lesgeeft, waren erbij. De twee beste vrienden van Elias en het zusje en de beste vriendin van Laura waren de getuigen.Eeneiige drieling trouwt op dezelfde dagDrieling Rochele, Rafalela en Tagiane Bini zijn op dezelfde dag jarig, zien er hetzelfde uit en hebben dezelfde smaak in mannen. Nu hebben ze ook nog dezelfde trouwdatum gemeen. De dames vonden het feestelijk op dezelfde dag en tijdstip te trouwen en hebben hun trouwjurk, haarstyle en make-up op elkaar aangepast. Zelfs hun mannen matchten goed met elkaar!

Alles over trouwen, de bruiloft, het huwelijk en meer op Trouwshop.com

Wil je dat jullie gasten er op jullie trouwdag extra feestelijk en chique uitzien, dan kun je ervoor kiezen om een dresscode in te stellen. Een dresscode voorkomt dat gasten underdressed of juist overdressed komen. Een dresscode wordt onderaan de tekst van de uitnodiging geplaatst. Hieronder de officiële benamingen van dresscodes. Tenue de Ville Dit betekent letterlijk stadskleding en wil zeggen nette kleding voor overdag. Voor heren geldt hiervoor dat een net (driedelig) pak in donkerblauw of grijs (niet bruin) , met overhemd en das, zwarte schoenen en donkere sokken wordt gedragen. De dames dragen een mantelpakje of nette jurk, met panty’s of kousen of een nette broek met een jasje en nette bloes. Officieel horen de dames ook een hoed te dragen, maar dit zie je steeds minder. White Tie De heren dragen een rokkostuum met een witte strik en een wit piqué vest.

De dames dragen een feestelijke avondjurk, met groot decolleté, bijbehorende handschoenen, open schoenen met hoge hakken en een klein tasje. Zowel de heren als de dames dragen bij dit toilet geen horloge. Black Tie Hierbij dragen de heren een smoking. De dames dragen een korte of lange avondjurk, open schoenen met hoge hakken en een klein tasje. Eventueel kan een lange rok, klein décolleté en halflange handschoenen gedragen worden. Ook hier worden zowel door de heren als door de dames geen horloge gedragen. Avondkleding Deze dresscode wordt ook wel tenue de soiree genoemd. De heren dragen een kostuum of smoking. Dames dragen een lange of kortere avondjurk. Informeel De heren dragen een broek in combinatie met een blazer.

De dames dragen verzorgde informele kleding. Bijvoorbeeld een jurk of pakje of broekpak. Om onduidelijkheden te voorkomen, is het belangrijk dat je je ceremoniemeester goed instrueert wat onder de dresscode wordt verstaan. Als gasten niet zeker weten wat er bedoeld wordt met de dresscode, dan kan de ceremoniemeester precies uitleggen wat er precies van ze verwacht wordt.Bob Geldof gehecht aan trouwen in de kerkBob Geldof is van plan om te trouwen in dezelfde kerk waar ook de begrafenissen van zijn dochter Peaches en zijn 1e vrouw Paula Yates plaatsvonden. Dat schrijft Sunday People. De 63-jarige zanger stapt in augustus met de Franse actrice Jeanne Marine in het huwelijksbootje. Ze leerden elkaar in 1996 in Parijs kennen, waar Bob depressief naartoe was gevlucht nadat zijn 1e huwelijk op de klippen liep. Bescheiden ceremonie Volgens de krant wordt de huwelijksvoltrekking een kleine, bescheiden ceremonie, die in groot contrast staat met zijn extravagante huwelijk met Paula.

Wij verzorgen als dj feesten in Oost Vlaanderen en de rest van België en NederlandAalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken Aalter, Bellem, Lotenhulle, Poeke Aarschot, Gelrode, Langdorp, Rillaar Aartselaar Essene, Hekelgem, Teralfene Alken Alveringem, Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele Antwerpen, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Hoboken, Wilrijk Anzegem, Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Vichte, Kaster, Tiegem Ardooie, Koolskamp Arendonk As, Niel-bij-As Asse, Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem, Zellik Assenede, Boekhoute, Bassevelde, Oosteeklo Avelgem, Kerkhove, Waarmaarde, Outrijve, Bossuit Baarle-Hertog Balen, Olmen Beernem, Oedelem, Sint-Joris Beerse, Vlimmeren Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp, Huizingen Begijnendijk, Betekom Bekkevoort, Assent, Molenbeek-Wersbeek Beringen, Beverlo, Koersel, Paal Berlaar, Gestel Berlare, Overmere, Uitbergen Bertem, Korbeek-Dijle, Leefdaal Bever Beveren, Haasdonk, Melsele, Vrasene, Kallo, Doel, Kieldrecht, Verrebroek Bierbeek, Korbeek-Lo, Lovenjoel, Opvelp Bilzen, Beverst, Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Hees, Kleine-Spouwen, Mopertingen, Munsterbilzen, Rijkhoven, Rosmeer, Waltwilder, Martenslinde, Hoelbeek Blankenberge, Uitkerke Bocholt, Kaulille, Reppel Boechout, Vremde Bonheiden, Rijmenam Boom Boortmeerbeek, Hever Borgloon, Bommershoven, Broekom, Gors-Opleeuw, Gotem, Groot-Loon, Hendrieken, Hoepertingen, Jesseren, Kerniel, Kuttekoven, Rijkel, Voort Bornem, Weert, Mariekerke, Hingene Borsbeek Boutersem, Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk, Willebringen Elst, Everbeek, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel, Zegelsem, Parike Brasschaat Brecht, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenaarts Bredene Beek, Bree, Gerdingen, Opitter, Tongerlo Brugge, Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege Buggenhout, Opdorp Damme, Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele Klemskerke, Wenduine, Vlissegem De Panne, Adinkerke De Pinte, Zevergem Deerlijk Deinze, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Meigem, Petegem-aan-de-Leie, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Wontergem, Zeveren Denderleeuw, Iddergem, Welle Dendermonde, Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde Dentergem, Markegem, Oeselgem, Wakken Dessel Destelbergen, Heusden Diepenbeek Diest, Deurne, Kaggevinne, Molenstede, Schaffen, Webbekom Diksmuide, Beerst, Esen, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobskapelle, Stuivekenskerke, Vladslo, Woumen Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Itterbeek, Groot-Bijgaarden, Schepdaal Dilsen, Elen, Lanklaar, Rotem, Stokkem Drogenbos Duffel Edegem Eeklo Aaigem, Bambrugge, Burst, Erondegem, Erpe, Mere, Ottergem, Vlekkem Essen Evergem, Ertvelde, Sleidinge, Kluizen Galmaarden, Tollembeek, Vollezele Gavere, Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste Geel Geetbets, Grazen, Rummen Genk Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde Geraardsbergen, Goeferdinge, Moerbeke, Nederboelare, Onkerzele, Ophasselt, Overboelare, Viane, Zarlardinge, Grimminge, Idegem, Nieuwenhove, Schendelbeke, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke, Zandbergen Gingelom, Boekhout, Jeuk, Kortijs, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Vorsen, Borlo, Buvingen, Mielen-boven-Aalst, Muizen Gistel, Moere, Snaaskerke, Zevekote Bunsbeek, Glabbeek-Zuurbemde, Kapellen, Attenrode-Wever Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen Grimbergen, Humbeek, Beigem, Strombeek-Bever Grobbendonk, Bouwel Haacht, Tildonk, Wespelaar Haaltert, Denderhoutem, Heldergem, Kerksken Halen, Loksbergen, Zelem Halle, Buizingen, Lembeek Kwaadmechelen, Oostham Hamme, Moerzeke Achel, Hamont Harelbeke, Bavikhove, Hulste Hasselt, Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie, Stevoort Hechtel, Eksel Heers, Batsheers, Gutschoven, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal, Veulen Heist-op-den-Berg, Hallaar, Booischot, Itegem, Wiekevorst, Schriek Hemiksem Herent, Veltem-Beisem, Winksele Herentals, Morkhoven, Noorderwijk Herenthout Herk-de-Stad, Berbroek, Donk, Schulen Herne, Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle Herselt, Ramsel Herstappe Herzele, Hillegem, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize, Woubrechtegem, Ressegem, Borsbeke Heusden, Zolder Nieuwkerke, Dranouter, Wulvergem, Wijtschate, Westouter, Kemmel, Loker Hoegaarden, Meldert, Outgaarden Hoeilaart Hoeselt, Romershoven, Sint-Huibrechts-Hern, Werm, Schalkhoven Holsbeek, Kortrijk-Dustel, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode Hooglede, Gits Hoogstraten, Meer, Minderhout, Wortel, Meerle Sint-Kornelis-Horebeke, Sint-Maria-Horebeke Helchteren, Houthalen Houthulst, Klerken, Merkem Hove Huldenberg, Loonbeek, Neerijse, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek Ichtegem, Bekegem, Eernegem Ieper, Brielen, Dikkebus, Sint-Jan, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge Ingelmunster Izegem, Emelgem, Kachtem Jabbeke, Snellegem, Stalhille, Varsenare, Zerkegem Kalmthout Kampenhout, Berg, Buken, Nederokkerzeel Kapellen Kapelle-op-den-Bos, Nieuwenrode, Ramsdonk Kaprijke, Lembeke Kasterlee, Lichtaart, Tielen Keerbergen Kinrooi, Kessenich, Molenbeersel, Ophoven Berchem, Kwaremont, Ruien, Zulzeke Knesselare, Ursel Knokke, Westkapelle, Heist, Ramskapelle Koekelare, Bovekerke, Zande Koksijde, Oostduinkerke, Wulpen Kontich, Waarloos Kortemark, Handzame, Werken Kortenaken, Ransberg, Hoeleden, Kersbeek-Miskom, Waanrode Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek Kortessem, Vliermaalroot, Wintershoven, Guigoven, Vliermaal Kortrijk, Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke Kraainem Kruibeke, Bazel, Rupelmonde Kruishoutem, Nokere, Wannegem-Lede Kuurne Eindhout, Vorst, Varendonk, Veerle Laarne, Kalken Lanaken, Gellik, Neerharen, Veldwezelt, Rekem Landen, Eliksem, Ezemaal, Laar, Neerwinden, Overwinden, Rumsdorp, Wange, Waasmont, Walsbets, Walshoutem, Wezeren, Attenhoven, Neerlanden Bikschote, Langemark, Poelkapelle Lebbeke, Denderbelle, Wieze Lede, Impe, Oordegem, Smetlede, Wanzele Ledegem, Rollegem-Kapelle, Sint-Eloois-Winkel Lendelede Gaasbeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Martens-Lennik Leopoldsburg, Heppen Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal Lichtervelde Liedekerke Lier, Koningshooikt Deftinge, Sint-Maria-Lierde, Hemelveerdegem, Sint-Martens-Lierde Lille, Gierle, Poederlee, Wechelderzande Linkebeek Lint Drieslinter, Melkwezer, Neerhespen, Neerlinter, Orsmaal-Gussenhoven, Overhespen, Wommersom Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Zeveneken Lokeren, Daknam, Eksaarde Lommel Londerzeel, Malderen, Steenhuffel Lo, Noordschote, Pollinkhove, Reninge Lovendegem, Vinderhoute Lubbeek, Linden, Binkom, Pellenberg Lummen, Linkhout, Meldert Etikhove, Maarke-Kerkem, Nukerke, Schorisse Maaseik, Neeroeteren, Opoeteren Eisden, Leut, Mechelen-aan-de-Maas, Meeswijk, Opgrimbie, Vucht, Boorsem, Uikhoven Machelen, Diegem Maldegem, Adegem, Middelburg Oostmalle, Westmalle Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen Meerhout Ellikom, Gruitrode, Meeuwen, Neerglabbeek, Wijshagen Meise, Wolvertem Melle, Gontrode Menen, Lauwe, Rekkem Merchtem, Brussegem, Hamme Merelbeke, Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte, Schelderode Merksplas Mesen Meulebeke Middelkerke, Wilskerke, Leffinge, Mannekensvere, Schore, Sint-Pieters-Kapelle, Slijpe, Lombardsijde, Westende Moerbeke Mol Moorslede, Dadizele Mortsel Nazareth, Eke Neerpelt, Sint-Huibrechts-Lille Nevele, Hansbeke, Landegem, Merendree, Poesele, Vosselare Niel Nieuwerkerken, Binderveld, Kozen, Wijer Nieuwpoort, Ramskapelle, Sint-Joris Nijlen, Bevel, Kessel Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer Olen Oostende, Stene, Zandvoorde Oosterzele, Balegem, Gijzenzele, Landskouter, Moortsele, Scheldewindeke Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme Oostrozebeke Opglabbeek Opwijk, Mazenzele Oudenaarde, Bevere, Edelare, Eine, Ename, Heurne, Leupegem, Mater, Melden, Mullem, Nederename, Volkegem, Welden Oudenberg, Ettelgem, Roksem, Westkerke Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek Oud-Turnhout Overijse Overpelt Peer, Grote-Brogel, Kleine-Brogel, Wijchmaal Pepingen, Bogaarden, Heikruis, Elingen, Beert, Bellingen Pittem, Egem Poperinge, Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou Putte, Beerzel Puurs, Breendonk, Liezele, Ruisbroek Ranst, Broechem, Emblem, Oelegem Ravels, Weelde, Poppel Retie Riemst, Genoelselderen, Herderen, Kanne, Membruggen, Millen, Val-Meer, Vlijtingen, Vroenhoven, Zichen-Zussen-Bolder Rijkevorsel Roeselare, Beveren, Oekene, Rumbeke Ronse Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Pamel, Strijtem, Borchtlombeek Rotselaar, Wezemaal, Werchter Ruiselede Rumst, Reet, Terhagen Schelle Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt Schilde, ‘s-Gravenwezel Schoten Sint-Amands, Lippelo, Oppuurs Sint-Genesius-Rode Sint-Gillis-Waas, De Klinge, Meerdonk, Sint-Pauwels Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver Sint-Laureins, Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Bavegem, Zonnegem, Vlierzele Sint-Martens-Latem, Deurle Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai Sint-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem, Ruisbroek, Vlezenbeek Sint-Truiden, Aalst, Brustem, Engelmanshoven, Gelinden, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Ordingen, Zepperen, Duras, Gorsem, Runkelen, Wilderen, Velm Helkijn, Spiere Stabroek, Hoevenen Staden, Oostnieuwkerke, Westrozebeke Steenokkerzeel, Melsbroek, Perk Stekene, Kemzeke Temse, Elversele, Steendorp, Tielrode Ternat, Sint-Katherina-Lombeek, Wambeek Tervuren, Duisburg, Vossem Tessenderlo Tielt, Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle Houwaart, Meensel-Kiezegem, Sint-Joris-Winge, Tielt Tienen, Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem Tongeren, Berg, Diets-Heur, Henis, ’s Herenelderen, Koninksem, Lauw, Mal, Neerrepen, Nerem, Overrepen, Piringen, Riksingen, Rutten, Sluizen, Vreren, Widooie Torhout Tremelo, Baal Turnhout Veurne, Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie Vilvoorde, Peutie Oostvleteren, Westvleteren, Woesten Moelingen, Remersdaal, ‘s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Teuven Vorselaar Vosselaar Waarschoot Waasmunster Wachtebeke Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve Wellen, Berlingen, Herten, Ulbeek Wemmel Wervik, Geluwe Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs Wetteren, Massemen, Westrem Wevelgem, Gullegem, Moorsele Wezembeek-Oppem Wichelen, Schellebelle, Serskamp Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve Wijnegem Willebroek, Blaasveld, Heindonk, Tisselt Wingene, Zwevezele Wommelgem Elsegem, Moregem, Ooike, Petegem-aan-de-Schelde, Wortegem Wuustwezel, Gooreind, Loenhout Zandhoven, Massenhoven Zaventem, Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek Aartrijke, Loppem, Veldegem, Zedelgem Zele Zelzate Zemst, Eppegem, Elewijt, Hofstade, Laar, Weerde Zingem, Huise, Ouwegem Zoersel, Halle Zomergem, Oostwinkel, Ronsele Zonhoven Zonnebeke, Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde Zottegem, Elene, Erwetegem, Godveerdegem, Grotenberge, Leeuwergem, Sint-Goriks-Oudenhove, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Oombergen, Sint-Maria-Oudenhove Zoutleeuw, Budingen, Dormaal, Halle-Booienhoven, Helen-Bos Zuienkerke, Meetkerke, Houtave, Nieuwmunster Zulte, Olsene, Machelen Zutendaal Zwalm, Beerlegem, Dikkele, Hundelgem, Meilegem, Munkzwalm, Nederzwalm-Hermelgem, Paulatem, Roborst, Rozebeke, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Denijs-Boekel, Sint-Maria-Latem Zwevegem, Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs Zwijndrecht, Burcht.

Speciale openingsdansen

Openingsdans bruiloft M&M – LinkVette Speciale Openingsdans trouwfeest – LinkOpeningsdans bruiloft, erg grappig! Ronny en Joyce Cromsigt funny wedding dance – LinkAfhankelijk van de wetten van het land gelden er bepaalde voorwaarden om te kunnen trouwen. Zo komen de volgende voorwaarden voor: De partners, bruid en bruidegom genoemd moeten:Redenen om te trouwenEr kunnen verschillende redenen zijn om te trouwen. Trouwen is geen verplichting. Het verschil tussen alleenstaand en getrouwd is soms niet zo groot. Redenen kunnen zijn: Trouwfeest – Trouw – Huwelijk of huwelijksfeest Het huwelijk is in de westerse beschavingskring en een groot deel van de niet-westerse beschavingen een wettelijk geregelde, formele samenlevingsvorm voor het leven die de fundering vormt van de meeste gezinnen en die meer in het algemeen van belang is als legaal en sociaal geaccepteerd fundament onder seksuele relaties en familieverbanden. De precieze definitie van het huwelijk is afhankelijk van de historische en culturele context (zie ook verderop). Volgens het CBS werden er in Nederland in 2007 72.485 huwelijken gesloten, waarvan 1.371 tussen personen van hetzelfde geslacht (zgn. homohuwelijken) en 5.333 in het buitenland.* De partners willen hun hele verdere leven bij elkaar blijven en voor elkaar zorgen. * Seks; sommige partners, ouders en geloven zijn tegen seks voor het huwelijk. * Soms zijn er kinderen op komst en wil men dit goed regelen. Er is dan sprake van een moetje. * Huisvesting, het verkrijgen van woonruimte en bijvoorbeeld een hypotheek kan eenvoudiger zijn als er sprake is van een huwelijk. * Beroep; in sommige beroepen is het verdacht als je niet getrouwd bent. In moslimlanden is het handiger om getrouwd te zijn dan om ongetrouwd samen te wonen, dus als je daar voor je beroep moet zijn is een huwelijk een overweging. Soms hebben getrouwden ook voordelen binnen hun beroep. 

Belasting; een huwelijk kan door de overheid via belastingen wordt gestimuleerd, of tegengewerkt. * Als er sprake is van allerlei niet romantische redenen spreekt men van een verstandshuwelijk. Het huwelijk kan beginnen met een verloving en een huwelijksaanzoek, inclusief een verlovingsring. Er kan gesproken worden over een bruidsschat. Er is een gewoonte om als mensen een aantal jaren gehuwd zijn te spreken van bijvoorbeeld een koperen huwelijk bij 12 en een half jaar getrouwd zijn of een zilveren huwelijk bij 25 jaar verbonden zijn. Een zekere analogie is er met betrekking tot viering van een huwelijksverjaardag / trouwfeest en een jubileum zoals bij een zoveel jarig dienstverband of bestaan van een organisatie. Sinds de invoering van een geregistreerd partnerschap in onder andere Nederland kunnen hieruit ook feestelijke vieringen voortvloeien, evenals het zoveel jaar ‘officieel’ samenwonend zijn. Voor het huwelijkEen bruiloft is een feest dat gevierd wordt wanneer twee mensen in het huwelijk treden. De benaming bruiloft wordt ook wel gebruikt voor alle onderdelen die op de bruiloftsdag plaatsvinden. De tradities en gebruiken die bij een bruiloft horen verschillen sterk per land, religie en bevolkingsgroep. Het huwelijk kan beginnen met een verloving en een huwelijksaanzoek, inclusief een verlovingsring .

De trouwlocatie of trouwzaal waar een huwelijk wordt gesloten, hangt af van het land en de geldende cultuur. In sommige landen vindt de huwelijkssluiting plaats in een religieuze bijeenkomst, bijvoorbeeld tijdens een mis. Vroeger werd een burgerlijk huwelijk alleen in het gemeentehuis gesloten, maar tegenwoordig kan het College van Burgemeester en Wethouders ook andere trouwlocaties aanwijzen, die hierdoor ‘Huis der Gemeente’ worden en op het moment van de voltrekken openbaar moeten zijn. De huwelijksdag wordt meestal afgesloten met een bruiloftsfeest, dehuwelijksnacht en de consummatie.

Home | Dj huwelijksfeest | Dj trouwfeest | Dj voor huwelijk | Dj trouw | Discobar trouw | Dj voor trouwfeest | Discobar trouwfeest | Discobar oost-vlaanderen | Discobar west vlaanderen | Discobar brabant | Discobar antwerpen | Discobar limburg | Discobar vlaams brabant | Dj trouwfeest west-vlaanderen | Dj trouwfeest oost vlaanderen | dj huwelijken | dj huwelijk | dj boeken huwelijksfeest | dj boeken trouwfeest | dj voor trouw | dj feestzaal | dj jubileum | dj jubilea | discobar | discobar voor huwelijk | dj trouwfeest boeken | dj trouwfeest gezocht | dj trouwfeest vinden | dj voor huwelijksfeest boeken | dj voor huwelijksfeest gezocht | dj trouwfeest prijs | dj huwelijksfeest prijs | dj bruiloft | Trouwfeest discobar |Opzoek naar een Dj, Dj’s, diskjockey, deejay, deejays voor trouwfeest, trouw, huwelijksfeest of huwelijk,trouwparty, trouwfuif ? Maak van trouwfeest, trouw, huwelijksfeest of huwelijk, trouwparty, trouwfuif een succes. Wat voor een trouwfeest wil je ? U staat op het punt u trouwfeest, trouw, huwelijksfeest, huwelijk,trouwparty of trouwfuif te organiseren.

Of het nu gaat om een modern trouwfeest of huwelijksfeest of kies je voor een trouwparty of trouwfuif de organisatie op zich is niet evident. Je moet een keuze maken voor je menu, traiteur, feestzaal, uitnodigingen en wat zeer belangrijk is het boeken van de gepaste dj. Een goeie dj is prioriteit om tot een geslaagd trouwfeest, trouw, huwelijksfeest of huwelijk, trouwparty of trouwfuif te komen. Een goeie trouwfeest dj kiezen is geen simpele keuze omdat je de dj’s die je via internet vind waarschijnlijk nog nooit heb horen draaien.

Daarom is het belangrijk te kiezen voor een trouwfeest dj met ervaring. Een dj die het feest met u tot in de details bespreek, dan ben je zeker dat er de gepaste muziek zal gedraaid worden. Wij hebben dan een idee welke muziek de gasten willen . Bij ons is zowel de klank als lichtinstallatie meer dan voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal gesten die u trouwfeest bijwonen. Wij praten niet elke plaat aan elkaar, wij zorgen voor een stevige mix van alle muziek genres zodat iedereen zicg zal amuseren, zowel jong als oud. Want de belangrijkste taak van een professionele trouwfeest dj is het draaien van de juiste muziek. Een belangrijk detail is dat een dj zich steeds moet aan passen aan wat de gasten graag horen. Een ervaren dj ziet snel wat het publiek wil en wat ook niet. Wij hebben alle muziekgenres steeds ter beschiking.

Feestzalen en locaties – Trouwfeest DJ agenda – Trouwfeest DJ Discobar- Dj verjaardagsfeest – Dj bedrijfsfeest – Dj trouwfeest Antwerpen – Dj trouwfeest Oost Vlaanderen – Dj Trouwfeest West Vlaanderen – Dj trouwfeest Limburg – Dj trouwfeest Vlaams Brabant

Wil je van je huwelijksfeest een succes maken? Contacteer dan De Trouwfeest Dj. Een Dj concept van Dj Tom Cosyns die nauw samenwerkt met met enkele zeer ervaren Feest DJ’S.

Wij brengen jullie dansavond naar een geweldig hoogtepunt, we draaien muziek uit ieder genre. Jullie kiezen een deel van de muziek zelf, een persoonlijk intake gesprek enkele weken voor het feest is altijd aan de orde.

De Trouwfeest Dj draait feesten over volledig België

Bij de organisatie van een trouwfeest komt er veel bij kijken. Of het nu gaat om een traditioneel trouwfeest, trouwparty, trouwfuif, huwelijksfeest of bruiloft, niet enkel de trouwlocatie, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is belangrijk ook het inhuren van de gepaste Trouwfeest DJ is van cruciaal belang om tot een geslaagdavondfeest te bekomen.

Het kiezen van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie huwelijksfeest, maar dat is niet altijd eenvoudig! Omdat je de Dj’s die je terugvindt via internet meestal niet kent, je hebt ze misschien nog nooit horen draaien of aan het werk gezien.

Je gaat je dan ook vragen stellen : Zal de Trouwfeest Dj de gepaste platen draaien? Past de Trouwfeest Dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de klank als lichtinstallatie die de Dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de Dj en zijn muziekkeuze niet kent.

Bij ons is dat anders, bij ons kies je voor ervaring en professionaliteit!

De Trouwfeest DJ is een commerciele Allround DJ en beschikt over jaren lange ervaring in het verzorgen van muziek op trouwfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, party’s en fuiven, maar ook in discotheken, swing en danscafé’s ..

Diskjockey Tom “De Trouwfeest DJ” mixt alle muziekstijlen feilloos aan elkaar. Dj Tom is ex Dj van enkele bekende discotheken in Vlaanderen en draait nog regelmatig guestdj sets in clubs, zoals Kokorico …Check Party Pics

Beschikt de feestzaal zelf over een installatie of discobar dan is het perfect mogelijk De Trouwfeest Dj te boeken zonder installatie. Dit aan 450 Euro , zonder verplaatsingskost (BTW inbegrepen). Vanaf het dessertbuffet tot einde van het feest.

Voor meer info klik hier

De belangrijkste taak van een professionele Top DJ is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een Trouwfeest DJ dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door.

Of je nu kiest voor een traditioneel trouwfeest of een hedendaagse trouwparty of trouwfuif, bij ons kan het allemaal! De Trouwfeest DJ is de geknipte dj voor uw huwelijksfeest of bruiloft. Trouwfeest Dj Tom Cosyns is één van de bekendste Feest DJ’s in Vlaanderen, hij draait meer dan 50 geslaagde trouwfeesten per jaar. Tom voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Uiteraard beheerst De Trouwfeest DJ alle muziekstijlen, voor jong en oud, zo ontstaat de juiste sfeer en interactie met het publiek.

De Trouwfeest DJ kan je boeken over gans Vlaanderen en in elke provincie oa: Antwerpen, Oost – Vlaanderen, West – Vlaanderen, Vlaams Brabant, Limburg, Brabant. In steden zoals Knokke, Aalst, Dendermonde, Ninove, Oostende, Hasselt, Brugge, Gent, Leuven, Brussel,…

Wij maken jullie feest zeer persoonlijk!

In de weken voorafgaand aan het feest zal De Trouwfeest Dj jullie contacteren teneinde uw muzikale voorkeuren te bespreken, zoals de openingsdans, welke platen mogen gedraaid worden en welke niet…. Dat kan via een face tot face ontmoeting bij ons thuis of via tel en mail.

 Jullie mogen zelf een playlist opstellen!

Het is de bedoeling dat we samenwerken om er een fantastische, swingende avond van te maken, vandaar vind ik het belangrijk op voorhand te weten waar jullie muziekkeuze naar uit gaat, het is jullie feest dus jullie kiezen de muziek voor het avondfeest. Maak op voorhand een playlist van de platen die jullie willen horen, jullie platenkeuze en mijn keuze zorgen voor een onvergetelijk trouwfeest!

DJ (diskjockey) Tom Cosyns mocht op 13/7/2013 het trouwfeest van Frank Depestele en zijn Loes verzorgen. Het was een superfeest. Reeds 30 jaar ervaring sinds 1988 in het draaien van trouwfeesten, huwelijksfeesten, bruiloften en andere feesten. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een ervaren huwelijk Dj.

Sinds 1988 is De Trouwfeest Dj ” Tom Cosyns ” een veelgevraagde dj in discotheken, swing en danscafe’s, fuiven, party’s en feesten.

U kan van mijn DJ diensten gebruik maken om een volledig geslaagd trouw, huwelijk, trouwfeest, huwelijksfeest of ander feest te krijgen. Ontdek hier voor welke feesten en party’s u mij nog kan boeken.

Tom Cosyns en de andere Trouwfeest Dj’s beschikken over een ondernemingsnummer en werken op officiële basis , betalen dus belastingen en sociale bijdragen op hun inkomsten. Er wordt geen BTW aangerekend, want DJ-prestaties zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW.

Behoed u voor DJ’s die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun “papieren” en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien …

Muziek

Trouwfeest dj (diskjockey) muziek.

De Trouwfeest DJ staat in voor een geslaagde muzikale omlijsting van jullie trouwfeest of huwelijk. Moet het een vrij simpel of enthousiast huwelijksfeest worden, alles is bespreekbaar op voorhand. Het motto van de Trouwfeest Dj is om van elk feest een onvergetelijk trouwfeest, huwelijksfeest of bruiloft te maken.

Naast bruiloft Dj, trouwfeest en huwelijksfeest Dj is De Trouwfeest DJ ook in te huren voor alle andere feesten, party’s en fuiven:

De Trouwfeest DJ is ook uw feest dj voor o.a.

  1. Bedrijfs en personeelsfeest
  2. Communie, lentefeest, verjaardagsfeest…
  3. Afterwork party, disco party, foute party,…
  4. Swing en dans cafe’s
  5. Discotheken

Wij verzorgen je trouw en huwelijksfeest met een professionele klank en lichtinstallatie.

Plaatsing installatie.

In Oost Vlaanderen gebeurd dat in de namiddag de dag zelf van het feest. Is de locatie buiten Oost Vlaanderen plaatsen we de installatie 1 u voor aanvang van het dansfeest.

Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn om bepaalde redenen, zijn we genoodzaakt een extra verplaatsingskost aan te rekenen.

De trouwfeest dj verzorgd alle feesten, ook een huwelijksverjaardag of jubileum met of zonder discobar. Contacteer ons voor meer info.

De trouwdag is voor de meeste mensen een van de meest heuglijke dagen uit het leven. Er komt dikwijls heel wat voorbereiding aan te pas om de grote dag te vieren. Maar het huwelijk brengt ook op administratief vlak heel wat veranderingen teweeg. Daarom kan het belangrijk zijn om wat informatie in te winnen over wat de Belgische wet allemaal te vertellen heeft over het huwelijk.

Wat zijn bijvoorbeeld de wettelijke voorwaarden om te kunnen trouwen? En welke formaliteiten gelden er allemaal in België? Misschien bent u van plan om in het buitenland te trouwen. Dan gelden er heel wat andere regels. Lees er hier meer over