Trouw gids

De ultieme gids voor het plannen van een bruiloft: stappen naar uw droomdag Maak je huwelijksreis eenvoudig en beheersbaar met onze 17-stappengids voor het plannen van je bruiloft.  Als het op trouwplanning aankomt, is er geen goede of foute manier om het te doen. Er is echter een eenvoudige manier om je bruiloft te plannen die je stressniveau zal verlagen en ervoor zal zorgen dat je daadwerkelijk geniet van deze spannende tijd! Op zoek naar een leuk geschenk kijk dan eens hier verder. Misschien wil je wel een Een waterverzachter kopen  dit is een leuk cadeau.

Trouw gids raadplegen

Onze stap-voor-stap gids over hoe je een bruiloft plant bestaat uit de 17 belangrijkste bruiloft taken die elk bruidspaar op hun to-do lijst moet hebben. Als je voor het eerst begint te lezen wat er allemaal moet gebeuren, voel je je misschien een beetje overweldigd, maar hopelijk laat deze gids je zien dat als je de planning van je bruiloft uit elkaar haalt, het helemaal te doen is.

Vergeet niet dat deze taken waarschijnlijk over 12-18 maanden verspreid zullen zijn, zodat je de tijd hebt om je hoofd erbij te houden.

Het beste is om deze 17 stappen op te schrijven in een spreadsheet en aan de zijkant aantekeningen te maken bij elke stap. Zodra de stap is bevestigd, kunt u hem van uw lijst afstrepen. Als je ziet hoe ver je al bent, wordt het plannen van een bruiloft een stuk minder inspannend! Lees verder en bedank ons later.

Stel een budget vast (en houd je eraan!)

Een van de eerste dingen waar je aan moet denken bij het plannen van een bruiloft is je budget en hoeveel je kunt uitgeven.

We hebben het plannen van je trouwbudget in zeven stappen onderverdeeld, maar het belangrijkste wat je moet doen is samen gaan zitten en een open gesprek hebben over jullie financiën. Hoeveel kunnen jullie je allebei veroorloven, draagt iemand anders ook bij en hoeveel kunnen jullie de komende maanden sparen?

Als je denkt dat je ouders mee kunnen betalen aan de bruiloft, is het handig om al vroeg in de planning met hen te praten, zodat je precies weet wat zij kunnen bijdragen. Het niet plannen van een trouwbudget kan leiden tot veel financiële stress en teleurstelling later in het proces.

De Hitched Budget Planner is een handig hulpmiddel om jullie uitgaven in te schatten en op te schrijven. We hebben ook veel geld bespaartips, gratis bruiloft ideeën en DIY bruiloft ideeën om te helpen besparen op de centen en het meeste uit je bruiloft budget te halen.

Hoe maak je een trouwbudget

Voordat je iets gaat boeken, wil je veel trouwinspiratie verzamelen zodat je de stijl van je grote dag kunt bepalen.

Er zijn zoveel inspiratiebronnen dat alles een beetje overweldigend kan worden, dus kies één medium en blijf daarbij.

Je kunt niet om Pinterest heen – het is een geweldige manier om ideeën te verzamelen en borden te maken voor elk aspect van je bruiloft. Je kunt alle tafeldecoratie-ideeën verzamelen die je leuk vindt en de taarten die je mooi vindt, en je kunt je moodboards delen met je leveranciers als het zover is!

Zorg ervoor dat je Hitched op Pinterest volgt voor geweldige inspiratie.

De beste trouw Pinterest accounts om te volgen
De 11 grootste Pinterest bruiloft trends van 2020
15 Prachtige Bruiloft Kleurenschema’s om je te inspireren
Stap 3: Kies je thema
De ultieme gids voor het plannen van een bruiloft
Na een tijdje surfen op Pinterest en onze bruiloft inspiratie ideeën, zal het duidelijk worden welke stijl van trouwen bij jullie past.

Of je nu kiest voor een paar belangrijke kleuren of een echt bruiloft thema (zoals een festival thema of een vintage thema, bijvoorbeeld), het is belangrijk om iets te kiezen om je bruiloft op te baseren.

Als je weet wat je wilt, is het veel makkelijker om leveranciers te kiezen en is het veel makkelijker om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar past. Ons enige advies? Als je eenmaal een thema hebt gekozen, blijf er dan bij en probeer alles wat er niet bij past te negeren.

Uw trouwlocatie bepaalt uw trouwdatum, locatie en uw maximale aantal gasten, dus maak van het kiezen van uw locatie een prioriteit.

Voordat je op zoek gaat naar een trouwlocatie, ga dan samen zitten en praat over wat jullie beiden willen van jullie bruiloft en wat voor locatie het beste past bij het thema dat jullie hebben gekozen.

Als de een een sprookjeskasteel voor ogen heeft en de ander droomt van een rustieke schuur, dan kan het zijn dat jullie een compromis moeten sluiten.

Denk ook aan andere belangrijke factoren, zoals of u een trouwlocatie met accommodatie wilt, of u gebruik wilt maken van uw eigen cateraars en hoeveel gasten u ’s avonds waarschijnlijk wilt ontvangen. Al deze factoren zullen een rol spelen bij het bepalen welke trouwlocatie u kiest.

admin