Trouwfeest of bruiloft organiseren: Tips, Checklists, Hoe …

Is jouw trouwfeest achter de rug? Vergeet dan niet om zelf ook een review te schrijven. Succes met de organisatie van je trouwfeest en alvast proficiat met je … trouwjurken

www.w-consult.be

Double You Consult is specialist in het organiseren van uw huwelijksfeest of privé feest. Wij assisteren en ontwerpen uw droomfeest tot in de kleinste details, … coworking brussel

De mooiste locaties voor uw trouwfeest – DNLS

Trouwlocatie voor een trouwfeest in Gent? DNLS heeft een compleet overzicht van locaties voor trouwfeesten in Gent . Van romantische kastelen tot varende …

Home – OrigineelTrouwen


e zijn gespecialiseerd in de volledige organisatie en styling van de mooiste en meest betoverende huwelijksfeesten op maat. Voor ieder bruidspaar ontwerpen wij een unieke belevenis op basis van jullie wensen en voeren dit door in alle elementen van jullie bruiloft. Onze stijl gaat van zacht, romantisch, persoonlijk naar hip, lounge of gedurfd. Steeds met oog voor detail en een prachtig afgestemde styling.

Waarom kiezen voor Origineel Trouwen?

  • Wij organiseren jullie huwelijksfeest dat alle verwachtingen overtreft.
  • Geen stress in de aanloop naar de huwelijksdag en tijdens de trouwdag zelf.
  • Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we van jullie bruiloft een droomdag kunnen maken.
  • Uw feest wordt van A tot Z geregeld.
  • Wij werken samen met de beste specialisten uit de trouwbranche.
  • Achteraf geen financiele teleurstellingen omdat we werken met duidelijke budgetten.

Origineel Trouwen hanteert de volgende trefwoorden: Inspirerend, Stijlvol, Duidelijk, Betrouwbaar & Inlevend. Wij denken in mogelijkheden en “kan niet” staat niet in ons woordenboek.

Origineel trouwen vezekert de dag van je dromen om altijd te herinneren. Alle voorbereidingen worden speciaal voor jullie uit handen genomen voor optimaal huwelijksplezier.

Als geen ander weet het team van Origineel trouwen jullie bruiloft tot een exclusief huwelijk te maken.

Organisatie trouwfeest, trouwfeest organiseren, organisatie …

De Trouwfeest Dj is een stijlvol en professioneel Allround Dj meer dan 20 jaar ervaring- Wij zorgen voor een geslaagd huwelijk, trouwfeest of bruiloft.

Trouwfeesten | Vandersmissen Feestservice

Op de dag zelf bedienen we jou en je gasten op wenken, maar ook bij de organisatie denken we volop met je mee. Noem ons je personal wedding planner.​ …

Zo plan je een huwelijk zonder stress – Het Nieuwsblad

Allemaal leuk, zo’n huwelijksaanzoek, maar nu het op organiseren aankomt begin ik stress te krijgen. Trouwen doe je niet elke dag en ik weet niet wat je wanneer moet regelen. Daarom vroeg ik raad aan Antwerpse wedding planners van MerryMakers, die aanstaande echtparen begeleiden tot aan – en zelfs na – hun grote dag.

Wat breng je best het eerst in orde?
‘Hoe sneller jullie een datum hebben, hoe sneller jullie een locatie kunnen vinden die bij jullie past. Reserveer de feestzaal bij voorkeur minstens een jaar op voorhand’, zegt event manager Valerie Miseur. Tip: vraag na of er personeel en meubilair inbegrepen is in de prijs. Zo kom je in een later stadium niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wanneer verstuur je de uitnodigingen?
Als jullie een datum gekozen hebben, kunnen jullie er gericht naartoe werken. De volgende stap is de gastenlijst, die je dan een save the date kan sturen. ‘Naast jullie namen en jullie trouwdag moet er niets anders op het papiertje vermeld worden. Het gaat erom dat je gasten rekening houden met het huwelijk bij het plannen van een eventuele vakantie’, klinkt het. De uitnodiging volgt ten laatste zes weken voor het huwelijk. Geef mensen drie weken de tijd voor de RSVP. Vermeld op je uitnodiging een uiterlijke datum (drie weken voor de grote dag) waarop ze moeten geantwoord hebben. De gasten die zullen komen, ontvangen twee weken voor het huwelijk een reminder.