Tips voor het vinden van goede leveranciers voor je bruiloft

Voor de meeste pas verloofde stellen bestaat het eerste deel van de huwelijksplanning uit het kiezen van de leveranciers. Denk er maar eens over na: jullie moeten een locatie kiezen die geschikt is voor de dag die jullie in gedachten hebben of, afhankelijk van jullie flexibiliteit, de datum bepalen op basis van hun beschikbaarheid. Hoe dan ook, jullie zullen kort na het aanzoek met leveranciers te maken krijgen, iets wat voor de meeste bruidsparen waarschijnlijk nieuw is.

Bepalen of een leverancier echt iets voor jullie is, moet natuurlijk aanvoelen. Maar we weten dat jullie deze beslissing op meer dan alleen een gevoel zullen willen baseren, net zoals casinofans op sites als roulette online beslissingen nemen op basis van recensies en niet alleen op een gevoel. De volgende tips helpen je bij het samenstellen van de ultieme set trouwleveranciers; ze helpen je gegarandeerd bij het uitvoeren van het evenement van je dromen.

Tips

 

  • Bepaal eerst jullie datum, locatie en budget

Voordat je overweegt om trouwleveranciers te boeken, moet je eerst een specifieke trouwdatum, locatie en budget hebben bepaald! Door deze kritieke details af te vinken voordat je je zinnen zet op een bepaalde leverancier, voorkom je teleurstellingen later.

Het kiezen van je trouwlocatie geeft je vaak toegang tot veel beproefde leveranciers, aangezien de meeste locaties je hun aanbevelingen zullen geven.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat sommige trouwlocaties contracten hebben met specifieke leveranciers en niet toestaan dat je een derde partij inhuurt. Als je een droomteam van leveranciers in gedachten hebt, controleer dan de details voor je het contract van de locatie ondertekent.

  • Doe je huiswerk met je verloofde en stel van tevoren een budget vast.

Bepaal eerst je budget en het aantal gasten, zodat je niet verliefd wordt op een locatie of leveranciers die buiten je prijsklasse liggen of die de grootte van je groep niet aankunnen. Zelfs als je uiteindelijk iets meer uitgeeft dan je had verwacht, is het beter om je verwachtingen onder vier ogen te bespreken. Je wilt jezelf niet in een ongemakkelijke situatie brengen waarin de een wil boeken, maar de ander zich zorgen maakt over de cashflow, en jullie hierover ruzie maken in het bijzijn van de weddingplanner.

Het is ook belangrijk om te bespreken wat jullie wel en niet leuk vinden. Maak een lijst met vragen, zodat je niet zo meegesleept wordt door hun fantastische portfolio, film of demonstratie dat je vergeet om de details te bespreken.

 

  • Geef uw belangrijkste leveranciers prioriteit

Begin met het maken van een prioriteitenlijst van belangrijke leveranciers die zo snel mogelijk geboekt moeten worden. Onthoud dat je niet al je bruiloftsleveranciers tegelijk hoeft te boeken. De meest gevraagde leveranciers die over het algemeen het eerst geboekt worden zijn onder andere fotografen, feestvierders en weddingplanners, dus overweeg om eerst deze leveranciers te onderzoeken.

Het zou helpen als je ook nadenkt over je algemene trouwvisie en prioriteiten voor de dag om je te helpen je tijdlijn voor het boeken van leveranciers te bepalen. Bijvoorbeeld, stel dat live muziek en gastronomisch eten jullie topprioriteiten zijn. In dat geval wil je het entertainment en de catering zo snel mogelijk regelen en overwegen om een groter deel van je budget daaraan toe te wijzen.

Maak eerst een afspraak met de meest gewilde leveranciers op je lijstje, zoals een populaire locatie in de buurt of een fotograaf die twee jaar op voorhand volboekt. Als er leveranciers zijn die je overweegt in deze categorie in te delen, bel dan eerst even om te vragen of ze beschikbaar zijn, zodat je prioriteiten kunt stellen.

  • Doe wat onderzoek online

Net zoals u wordt geadviseerd om te doen diep online onderzoek naar sportweddenschappen sites zoals online roulette voordat het plaatsen van een weddenschap, moet u dit doen bij het vinden van bruiloftsverkopers. Je hebt je waarschijnlijk al tot het internet gewend als je je zoektocht naar leveranciers bent begonnen. Grootschalige zoekmachines zoals Pinterest zijn belangrijk voor het onderzoek.

Instagram is een ander groot leveranciers mekka. Kijk naar hashtags voor uw locatie en andere locaties in de omgeving om te zien wie mensen hebben gebruikt.

  • Overweeg je vereisten

Als u begint met het beperken van uw leverancier short-list, zult u ook willen nadenken over wat u precies zoekt in elke leverancier. Begin met het maken van een lijst van eisen voor elke leverancier en het schetsen van uw specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

admin